Logo De Méélse MaestroOp zaterdag 3 november is het zover en zal de eerste Méélse Maestro de prijs in ontvangst mogen nemen.
 Dit evenement wordt georganiseerd naar het voorbeeld van het bekende t.v. programma de Maestro.
 In deze uitzendingen waren het vooral bekende Nederlanders die de zgn. baton in de hand namen.

In d'n Binger zijn het BM-r’s (bekende Méélse) die de baton ter hand nemen. Dit voor Peel en Maas unieke evenement wordt georganiseerd door die Heimatkapelle uit Meijel die het komend jaar hun gouden jubileum gaan vieren.
 Deze 15 koppige kapel zal fungeren als orkest waarover de prominenten gaan dirigeren.

Naast het traditionele blaasmuziek repertoire gaan de maestro’s ook bekende schlagers, rasechte evergreens en wereldberoemde deuntjes dirigeren. Hierbij worden de Maestro’s veelal met zangers of zangeressen ondersteund die ze zelf hebben uitgekozen. Voor de jury is de zang niet van belang, hier zijn geen punten mee te verdienen. Het deelnemers veld bestaat uit: Bertine van Heugten, Jolanda Hoefnagels, Erwin Daems, Han Coulen en Rudy Gommans. De jury wordt gevormd door, Gwenny van de Ven, Hans Lammers en Hidde Knops.

Kaarten worden verkocht in de voorverkoop bij d'n Binger, het Oranje Hotel en bij Bakkerij Kessels in Meijel tegen de prijs van €10,00. We hebben 300 zitplaatsen dus wacht niet te lang met het kopen van de kaarten.

Zorg dat je getuige bent van de eerste editie van De Méélse Maestro op 3 november in d'n Binger.

Sponsoren

  • Schriks.jpg
  • dn-Hangtafel.jpg
  • Lindeboom.jpg
  • Vollebregt.jpg
  • Verstappen.jpg

D'n Binger

Alexanderplein 2
5768 BE, Meijel

T: (077) 466 1868
F: (077) 466 0678
E:

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.