The ThunderstringsThe Thunderstrings zijn terug van weggeweest en komen naar Meijel! Op 14 april staan Lon Berben, Hans Sieben, John Cremer, Hub Verdonschot en Pieter Karis weer op het podium. Samen waren zij jarenlang het succes achter de jaarlijks terugkerende reunie/fanavonden in Meijel. Zij werden ook regelmatig gevraagd om te spelen op grotere landelijke sixties-events, waar zij een aantal keren het podium deelden met topbands van wereldfaam waaronder The Animals, Dave Dee Dozy, Bicky Mick & Tich, Mungo Jerry, The Fortunes, The Searchers, The Rubettes, The Equals, The Tremeloes, Pussycat, Chris Andrews, e.a.

 

Stepping into the Shadows

Onlangs heeft de band een nieuwe CD uitgebracht: 'Stepping into the Shadows'. Deze zullen ze op zaterdag 14 april in D’n Binger in Meijel ten gehore brengen.

Lange tijd liep Lon, zanger/leadgitarist van The Thunderstrings met het idee 'iets te doen' met al die (eigen) melodieën die hij in zijn hoofd had zitten. Nu, na die lange tijd, heeft hij ze eindelijk opgenomen in de studio. Dit heeft verder geresulteerd in een CD met uitsluitend eigen composities, gespeeld in de karakteristieke stijl van The Shadows.

Omdat het dit jaar 60 geleden is dat de Britse instrumentale muziekgroep The Shadows werd opgericht wordt deze CD, die de toepasselijke titel "Into The Shadows" draagt, gepromoot via een optreden van The Thunderstrings op zaterdagavond 14 april in D’n Binger in Meijel. Alles staat deze avond in het teken van de zestigerjaren, waarbij iedereen mooie herinneringen kan ophalen bij de grootste hits van toen en de tijd van vetkuiven en petticoats opnieuw zal herbeleven. In het voorprogramma staan twee Belgische bands: Choking en 4-Quarts. De zaal is vanaf 20.00 uur geopend.

 

Entreekaarten

Koop nu uw entreekaart bij D'n Binger in Meijel of bij De Heere van Meijel (voorverkoop 8,50 euro - avondkassa 10,00 euro). Bij de eerste 300 entreekaarten die verkocht worden ontvangt de bezoeker GRATIS de unieke en gelimiteerde CD ‘Stepping into the Shadows’! 

Moet u van verder weg komen? Reserveer dan uw entreekaart via . Uw entreekaart en CD ligt dan bij de entree voor u klaar, waar u dan ter plekke de voorverkoopprijs van 8,50 euro voldoet. In uw reservering graag naam, telefoonnummer en aantal kaarten vermelden.

 

Sponsoren

  • Verstappen.jpg
  • Schriks.jpg
  • Lindeboom.jpg
  • Hangtafel.jpg
  • Vollebregt.jpg

D'n Binger

Alexanderplein 2
5768 BE, Meijel

T: (077) 466 1868
F: (077) 466 0678
E:

Laatste nieuws

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.