Logo De Méélse MaestroOp zaterdag 3 november is het zover en zal de eerste Méélse Maestro de prijs in ontvangst mogen nemen.
 Dit evenement wordt georganiseerd naar het voorbeeld van het bekende t.v. programma de Maestro.
 In deze uitzendingen waren het vooral bekende Nederlanders die de zgn. baton in de hand namen.

In d'n Binger zijn het BM-r’s (bekende Méélse) die de baton ter hand nemen. Dit voor Peel en Maas unieke evenement wordt georganiseerd door die Heimatkapelle uit Meijel die het komend jaar hun gouden jubileum gaan vieren.
 Deze 15 koppige kapel zal fungeren als orkest waarover de prominenten gaan dirigeren.

Naast het traditionele blaasmuziek repertoire gaan de maestro’s ook bekende schlagers, rasechte evergreens en wereldberoemde deuntjes dirigeren. Hierbij worden de Maestro’s veelal met zangers of zangeressen ondersteund die ze zelf hebben uitgekozen. Voor de jury is de zang niet van belang, hier zijn geen punten mee te verdienen. Het deelnemers veld bestaat uit: Bertine van Heugten, Jolanda Hoefnagels, Erwin Daems, Han Coulen en Rudy Gommans. De jury wordt gevormd door, Gwenny van de Ven, Hans Lammers en Hidde Knops.

Kaarten worden verkocht in de voorverkoop bij d'n Binger, het Oranje Hotel en bij Bakkerij Kessels in Meijel tegen de prijs van €10,00. We hebben 300 zitplaatsen dus wacht niet te lang met het kopen van de kaarten.

Zorg dat je getuige bent van de eerste editie van De Méélse Maestro op 3 november in d'n Binger.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Logo Fiets4Daagse De PeelWij nodigen U uit voor de 43e editie, die zal plaatsvinden van dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli 2018. Met 4 startplaatsen t.w. Meijel, Weert, Stiphout en Deurne. Dagelijks keuze uit fietsroutes van 30, 45 en 60 km.

Fiets4Daagse De Peel is sportief en recreatief genieten, elke dag opnieuw, met veel bezienswaardigheden en entertainment, voor jong en oud. Startlocatie vanuit Meijel is Gemeenschapshuis d’n Binger.

Info: www.fiets4daagsedepeel.nl

 

NTFU ErkendNa een kwaliteitscontrole door NTFU in 2017 voldoet Fiets4Daagse De Peel aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

The ThunderstringsThe Thunderstrings zijn terug van weggeweest en komen naar Meijel! Op 14 april staan Lon Berben, Hans Sieben, John Cremer, Hub Verdonschot en Pieter Karis weer op het podium. Samen waren zij jarenlang het succes achter de jaarlijks terugkerende reunie/fanavonden in Meijel. Zij werden ook regelmatig gevraagd om te spelen op grotere landelijke sixties-events, waar zij een aantal keren het podium deelden met topbands van wereldfaam waaronder The Animals, Dave Dee Dozy, Bicky Mick & Tich, Mungo Jerry, The Fortunes, The Searchers, The Rubettes, The Equals, The Tremeloes, Pussycat, Chris Andrews, e.a.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Verkiezingsdebat 2018Op woensdag 31 januari organiseert om 20.00 uur het Dorpsoverleg i.s.m. de ondernemers en het Peelgeluk een verkiezingsdebat in d'n Binger. De gemeenteraad vertegenwoordigt alle inwoners, dus u ook! Kom naar het debat om te horen waar de partijen voor staan.

Alle inwoners uit Peel en Maas zijn uitgenodigd, maar de focus ligt op de Meijelse bevolking.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

SeniorWebSeniorWeb geeft computerlessen in d'n Binger. SeniorWeb leslocaties bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. In de meeste leslocaties beginnen de cursussen in januari en september.

Met de duidelijke uitleg en persoonlijke computerhulp van SeniorWeb blijft u digitaal fit.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van SeniorWeb.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Poppenkastvoorstelling

Op vrijdag 5 januari 2018 is er een leuke poppenkastvoorstelling met als titel: "Krijgen we daar een vergunning voor?". De entree is €3,- p.p. Kaartje(s) zijn te bestellen via  of 06 - 123 020 95. Ze zijn ook verkrijgbaar aan de kassa op de dag zelf.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sponsoren

  • Schriks.jpg
  • Verstappen.jpg
  • Hangtafel.jpg
  • Vollebregt.jpg
  • Lindeboom.jpg

D'n Binger

Alexanderplein 2
5768 BE, Meijel

T: (077) 466 1868
F: (077) 466 0678
E:

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.