Logo Fiets4Daagse De PeelWij nodigen U uit voor de 43e editie, die zal plaatsvinden van dinsdag 10 juli t/m vrijdag 13 juli 2018. Met 4 startplaatsen t.w. Meijel, Weert, Stiphout en Deurne. Dagelijks keuze uit fietsroutes van 30, 45 en 60 km.

Fiets4Daagse De Peel is sportief en recreatief genieten, elke dag opnieuw, met veel bezienswaardigheden en entertainment, voor jong en oud. Startlocatie vanuit Meijel is Gemeenschapshuis d’n Binger.

Info: www.fiets4daagsedepeel.nl

 

NTFU ErkendNa een kwaliteitscontrole door NTFU in 2017 voldoet Fiets4Daagse De Peel aan het hoogste kwaliteitsniveau van wielersportbond NTFU. Met trots dragen wij het keurmerk ‘NTFU Extra Goed Geregeld’.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Logo DSMVM 360Ben jij de slimste mens van Meijel?
Test jouw Meijels Intelligentie Quotient tijdens de vierde editie van de grootste Meijelse spelshow allertijden. Op zaterdag 20 oktober 2018 gaan Meijelnaren weer de strijd met elkaar aan in D’n Binger. Zorg dat jij erbij bent!
Leuke quizvragen, deelnemersgroepen en natuurlijk enthousiast publiek: alles wordt uit de kast gehaald om de Slimste Mens van Meijel te ontdekken. Dus grijp je kans op eeuwige roem.

Je kan je inschrijven via

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

The ThunderstringsThe Thunderstrings zijn terug van weggeweest en komen naar Meijel! Op 14 april staan Lon Berben, Hans Sieben, John Cremer, Hub Verdonschot en Pieter Karis weer op het podium. Samen waren zij jarenlang het succes achter de jaarlijks terugkerende reunie/fanavonden in Meijel. Zij werden ook regelmatig gevraagd om te spelen op grotere landelijke sixties-events, waar zij een aantal keren het podium deelden met topbands van wereldfaam waaronder The Animals, Dave Dee Dozy, Bicky Mick & Tich, Mungo Jerry, The Fortunes, The Searchers, The Rubettes, The Equals, The Tremeloes, Pussycat, Chris Andrews, e.a.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Verkiezingsdebat 2018Op woensdag 31 januari organiseert om 20.00 uur het Dorpsoverleg i.s.m. de ondernemers en het Peelgeluk een verkiezingsdebat in d'n Binger. De gemeenteraad vertegenwoordigt alle inwoners, dus u ook! Kom naar het debat om te horen waar de partijen voor staan.

Alle inwoners uit Peel en Maas zijn uitgenodigd, maar de focus ligt op de Meijelse bevolking.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

SeniorWebSeniorWeb geeft computerlessen in d'n Binger. SeniorWeb leslocaties bieden een ideale manier om meer te leren over de digitale wereld. De cursussen en workshops zijn kleinschalig, betaalbaar en de vrijwillige docenten zijn zelf ook senior. In de meeste leslocaties beginnen de cursussen in januari en september.

Met de duidelijke uitleg en persoonlijke computerhulp van SeniorWeb blijft u digitaal fit.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van SeniorWeb.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Poppenkastvoorstelling

Op vrijdag 5 januari 2018 is er een leuke poppenkastvoorstelling met als titel: "Krijgen we daar een vergunning voor?". De entree is €3,- p.p. Kaartje(s) zijn te bestellen via  of 06 - 123 020 95. Ze zijn ook verkrijgbaar aan de kassa op de dag zelf.

Deel op Social Media

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Sponsoren

  • Lindeboom.jpg
  • Verstappen.jpg
  • Vollebregt.jpg
  • Schriks.jpg
  • Hangtafel.jpg

D'n Binger

Alexanderplein 2
5768 BE, Meijel

T: (077) 466 1868
F: (077) 466 0678
E:

Laatste nieuws

Proclaimer

Staan er fouten of onvolledige informatie op deze website?
We doen er alles aan deze site actueel, volledig en juist te houden. Mocht u toch een fout zien of ontbreekt er naar uw idee informatie? Wij stellen uw reactie op prijs en doen ons best deze site hiermee te verbeteren. U kunt reageren via het digitale formulier voor meldingen en ideeën.